بچه که بودیم درختهای گوجه سبز از دستمان به امان نبودند. از وقتی که هنوز گوجه سبزها خیلی کوچک بودند،قند در دلمان آب می کردند، تا وقتی که آفتاب لپشان را گلی می کرد و مزه شان به شیرینی می گرایید.
گوجه شیرین و رسیده را کمتر می پسندیدم و اجازه می دادیم فشرده شده و درون سینی های بزرگ پهن شوند و آفتاب دوباره به تنشان بخورد و خشکشان کند تا دوباره طعم ملس جوانی را در کاممان زنده کنند.
حال اما ترشی گوجه سبز فقط خاطرات کودکی را زنده می کند چه دندانها و معده ام خوردن آن را تاب نمی آورند اما باز هم من از رو نمی روم.
کمی شکر در آب درون قابلمه می ریزم و اجازه می دهم روی شعله اجاق یکی دو قل بزند. مقداری گوجه سبز به آن اضافه می کنم. خیلی زود، شاید در کمتر از پنج دقیقه گوجه ها می پزند و کمی گلاب به آن می افزایم و کمی بعد، شعله زیرش را خاموش می کنم و وقتی خنک شد، ان را به یخچال منتقل می کنم تا خوب سرد شوند.
و در یک عصر بهاری اهل خانه را به خوردنش میهمان می کنم. باشد که علاوه بر طعم ترش گوجه سبز، خاطره دسر خنک دست پخت مادرشان نیز در یادشان بماند.
عمو فیلترباف، فیلتر منو بافتی...
به افتخار فیلترشدن نائل آمدم در راه عقل و اخلاق جهانشمول
mehray.blogsky.com
nwe
mehrays.blogsky.com
آفرین گلم ممنونم بابت دسری که بهم یاد دادی
دستت دردنکنه عزیزم
بوووووووووووس
خواهش می کنم. کاش خوشتون بیاد.
چقدر دلم می خواست نزدیک هم زندگی می کردیم و من با آفرین بانو دوست می شدم و از نزدیک از این همه کدبانوگری کیف می کردم.
جانا سخن از زبان ما می گویی
به به ، من هم همیشه از گوجه نرم شده که زیاد ترش نبود خوشم نمی اومد و مامانم همیشه این کمپوت رو برامون درست می کرد .
خدا سایه مادر عزیزتون رو روی سرتون نگه داره. آمین
وااای دلم خواست و دهنم چمع شد از تصور طغم ملس این دسررر...شکر رو چقد بریزیم خانومی؟
بستی به ذائقتون داره. یه بار امتحان کنید. کم شیرینی بود، می تونید همون موقع اضافه کنید.
من چشمی شکرو می ریزم ولی خوب حداقل باید به اندازه گوجه هاتون باشه.
باید حتما امتحانش کنم
۱۰۰٪ خوشمزه ست
اگه طعم ملس رو می پسندید، حتما امتحان کنید.
چه دسر خوشمزه ای
حتما امتحان کنید. طبع خنکی هم دارد.
آخه این دسری که سالی یه باره رو من دلم نمیاد نخورم.
ایکون یه آفرین شکمو
مثل همیشه عالی و خوشمزه و هوس انگیز و مثل همیشه کدبانو !!!!
چی بگم در مقابل این همه محبت شما؟
چه جالب! حتما امشب درست میکنم کلی گوجه سبز تو یخچال دارم که نمیدونستم چیکارشون کنم. اخه ما خیلی از گوجه سبز خوشمون نمیاد. مرسی به خاطر اموزش خوبت
چه خوب! کاش به دردتون بخوره!
چه جالب !باید خوشمزه باشه
اگه طعم ملس رو دوست داشته باشید، دلچسبه.