برعکس همیشه همیشه همیشه بعدازشستن هود ورویه گاز یا بادمجون سرخ میکنیم وکبابی میکنیم یا مربای البالو درست میکنیم سرمیره یا باقالی پلو میزاریم باقالیه موقع جوش خوردن سر میره وخلاصه اوونموقع که گازرو خیلی خوشگلش کردیم تمام درزاش را پاک کردیم یک کاری میکنیم تمام درزاش کثیف میشه.
من در قابلمه بادمجون سرخ می کنم.در قابلمه رو میذارم.روغن خیلی کمی مصرف میشه با این روش.در ضمن اصلا" خرابکاری هم نمیشه.من کلا" موقع سرخ کردن گازم کثیف نمیشه.همیشه در ماهیتابه یا قابلمه رو میذارم.
نمی خواستم بادمجونام زیاد پخته شنو قرار بود فریزشون کنم برای ماه مبارک. برای همین درشو نذاشتم. وقتی درشو میذاری زیاد پخته میشه
کلا قبل از سرخ کردن نباید گاز رو برق انداخت. میره رو اعصاب ناجوووووووووووووور
اصلا یادم نبود
آفرین جون ترسیدم به خدا
شرمنده! به خدا قصد آزارتون نداشتم.
قبل از سرخ کردن هر چیزی! خصوصا ماهی!
اصلا قبل از اشپزی کردن.
دشمنتون شرمنده آفرین بانو
تقصیر خودمه. این روزا من از ترک دیوار هم می ترسم!!!
آیکون آغوش و بوسه!
برعکس همیشه همیشه همیشه بعدازشستن هود ورویه گاز یا بادمجون سرخ میکنیم وکبابی میکنیم یا مربای البالو درست میکنیم سرمیره یا باقالی پلو میزاریم باقالیه موقع جوش خوردن سر میره وخلاصه اوونموقع که گازرو خیلی خوشگلش کردیم تمام درزاش را پاک کردیم یک کاری میکنیم تمام درزاش کثیف میشه.
فکر می کردم فقط من این همه هنر به خرج میدم.
من در قابلمه بادمجون سرخ می کنم.در قابلمه رو میذارم.روغن خیلی کمی مصرف میشه با این روش.در ضمن اصلا" خرابکاری هم نمیشه.من کلا" موقع سرخ کردن گازم کثیف نمیشه.همیشه در ماهیتابه یا قابلمه رو میذارم.
نمی خواستم بادمجونام زیاد پخته شنو قرار بود فریزشون کنم برای ماه مبارک. برای همین درشو نذاشتم. وقتی درشو میذاری زیاد پخته میشه
این هم از عوارض حواس پرتیه منه!
آی چقدر بدم میاد از گاز تمییز کردن
اصلا کلا از کارخونه بدم میاد
من از گاز تمیز کردن و لباس پهن کردن بدم میاد
و حتی مقدار کمی ماهی نیز هم!!
بله!
کلا بعد از تمیز کردن گاز برای یک بی تجربه مثل من بهتره هیچ کاری نکنه
به به! چه شود.
آیکون یه آفرین شرمنده!