دیشب مشغول آشپزی بودم که همسرم وارد شد و شاخه گلی را که از باغچه چیده بود، به صورتم نزدیک کرد.
گل را گرفتم و بوییدم. عطر عشق من و خانه ام را در برگرفت و گلهای قرمز روی دلمه برگ مو را رنگ و لعابی دیگر بخشید.
و من سرشار شدم از مهربانی و شور و شعف...
و سپاس گفتم خدا را به خاطر داشتن همسری که مهربانانه همراه من و شریک شادی و غم من است.
رز کنار دلمه برگ مو، هان گل است. مهم نیست که همسرم موقع هرس بوته رز آن را از باغچه چیده است؛ مهم آن است که با مهربانی آن را به من هدیه داده است.
و این هم هدیه من به همسرم:

دلمه برگ مو قالبی

کیک ساده

برشی از کیک در کنار شاخه رز
پی نوشت:متاسفانه چون نیمه های پخت دلمه، کیک را در فر گذاشتم و بعد از آن نباید در فر را باز می کردم، دلمه کمی بیشتر در فر ماند و لایه رویی برگها کمی برشته شد و رنگ و روی دلمه سبز نبود. اما جایتان سبز! عطر و طعمش عالی بود خاصه آن که چاشنی مهر بدان افزوده شده بود
روز پدر بر همه پدران مهربان مبارک!
نثار روح همه ی پدران عزیز به آرامش رسیده فاتحه ای هدیه نماییم.
سلام....
من دارم واسه تولد هستی جون برادر زاده عزیزم تبریک جمع میکنم. خوشحال میشم اگه بیای و هرچند تا نظر میتونی براش بذار آخه میخوام 1384 تبریک براش جمع کنم.....به کمکت احتیاج دارم
نتونستم نظر بذارم. تولدش مبارک باشه.
ای جااااااااااانم چه قدر عشق چه قدر مهر
چقدددد کدبانوووووووو
وای چقدر لطف و تعریف!ممنونم.
به به! پچه دلمه هایی چه کیکی! حسابی سنگ تموم گذاشتی! دستت درد نکنه.
روح پدرتون شاد. براشون فاتحه خوندم.
ممنونم. روی ماه مهربونتونو می بوسم.


برو طلب آمرزش کن بانو. عکس دلمه اونم قالبییییییییی؟ آیکون مویه اصن :دی
چه هدیه های خوبی . دست شما درد نکنه
خوشبختی هایت مستدام
چقدر خوب آشپزی با طعم عشق
همیشه سلامت و دلشاد باشید در کنار هم
ببخشید این کیک دلمه ای رو وقتی مواد رو تو برگ مو پیچیدید میزارید تو قالب و بعدشم فر؟
و یه سوال که روم نمیشه بپرسم اینه که، اینا که رو کیک ریختید اسمشون چیه؟
آخه من از بچگیم بهشون میگفتم شیبابا و یه بار رفتم شیرینی فروشی هرچی میگفتم شیبابا میخوام طرف متوجه نمشد، ممنون،.
ممنونم از ابراز لطفتون. رسپی دلمه رو از وبلاگ آشپزی رنگین برداشتم.
کیک هم همین طور.
http://ashpazierangin.blogfa.com/
اون کوچولوهای رنگی هم ترایفل نام داره.
سلام
نه جدا عجب کدبانو و هنرمندید!
روز پدر را به همسرتون تبریک میگم و روح پدر و برادر بزرگوارتون هم قرین رحمت باشه
شما خیلی لطف دارید.
من از وبلاگ خانم کتابی یاد گرفتم.
ممنونم. خدا روح پدر عزیز شما رو هم قرین رحمت کنه. آمین
مهرتان جاویدان
به به چه کیکی و چه دلمه های خوشمزه ایی
ممنونم
اول از همه قالب نو مبارک
به به چی ساختی
ممنونم. خیلی لطف دارید.
مثل همیشه پر از انژی و حس های خوب همیشه شاد و سلامت باشید
ممنونم
چه دلمه خوش آب و رنگی
همچین دلمه ای همچین گلی هم لازم داشت
به نظر من که اون کلمه ی( متاستفانه ی ) پی نوشت رو باید بکنی خوشبختانه!!!
اصلا کل کیف دلمه به برشته بودنشه
اگه یه ذره بسوزه هم که دیگه فوق العاده است
چه جالب!
قالب نو مبارک خانم
ممنونم. فکر می کنم از قبلیه شادتره. نه؟
دستتون درد نکنه همیشه شاد باشید
ممنون
سلام...
سلام به روی ماهتون
می دونی این پست رو که دیدم اولین جمله ای که به ذهنم رسید این بود: آفرین! صد آفرین! که در آن آفرین اول نام شما و صد آفرین دوم هم همون معنی تشویق رو داره!
عید میلاد حضرت علی و روز مرد هم مبارک باشه. مطمئن باش کسانی در این دنیای مجازی هستند که همیشه از شادی های تو شاد می شن. پس لطفا هر وقت دیگه ای که شاد هستی و غم هاتو فراموش می کنی هم بنویس
تم هردوش قشنگه. رنگ آبی خیلی آرام بخشه
خوشحالم که خوشتون اومده
چقدر اون دلمه خوشگله. من تا حالا ندیده بودم
خودمم برای بار اول درست کردم.
به به دلمه برگ مو
نوش جان
عشقتون مستدام بانو
ممنون
سلام.
به به. چه غذاهای خوشگلی.
خدا شما رو واسه هم نگه داره در خوشی و سلامتی.
ممنونم
سلام آفرین خانم
خیلی خوب شده ،نوش جان
شما که تایید بفرمایید حتما خوبه دیگه. ممنونم. منم شاگرد کوچیک شمام.

نوش جونتون باشه بانو...وروح پدرت هم شاد
خانوم اجازه من یک سوال دارم
برای دلمه قالبی چاشنی چی میزنین؟آخه ما وقت دم دادن دلمه تو قابلمه کمی سرکه واب وشکر میزنیم بعضیها رب میزنن...بعضیها هیچی نمیزنن...روش شما چیه خانوم معلم?
ممنونم.
خدا عزیزان به آرامش رسیده شما رو هم رحمت کنه.
گاهی برای چاشنی داخل هر دونه دلمه یه دونه گوجه سبز میذاریم. یا ریواسو پوست کرده و تکه تکه کرده و سرخ می کنیم و روی دلمه ها می ریزیم و بعد دم میدیم.
بچه های من ملس دوست دارند تا ترش. برای همین فقط مخلوطی از سرکه و شیره انگور استفاده می کنم.
قدیما توخونه پدری هم گوجه سبز میذاشتیم و هم اون سس رو اضافه می کردیم.
منم هنوز از مقدار مساوی سرکه و شیره انگور استفاده می کنم. چون علاوه بر فوایدش مضرات شکر رو نداره. ممکنه یه کوچولو رنگ دلمه رو تیره کنه ولی طعمش خیلی خوب میشه.
به به عجب دلمه ای عجب کیکی
عجب دلمه اییییی دستت درد نکنه .خیلی قشنگ ومجلسیه .برای مهمونی هم خوبه .
خیلی هنرمندین افرین جون
نه بابا هنر کجا بوده! منم از خانم کتابی یاد گرفتم.
آره جون میده برا مهمونی. چون دست کردنش هم خیلی راحته و و قت زیادی نمی گیره.
به به دهنم آب افتاد
به به
بابا هنرمند، کدبانو، دلمه قالبی در آوردن همچین هم ساده نیست، خسته نباشی
خیلی راحت تر بود از دونه دونه پیچیدنش. منم از خانم کتابی یاد گرفتم.
سلام
وای من دلمه قالبی ندیده بودم
چقده هنرمندی شما
آفرین به شما و همسری
من فقط دستور خانم کتابی رو انجام دادم.
عزیز مهربون....همیشه لایق بهترین هایی....
سلام عزیزم خیلی دلم میخواد بدونم دلمه قللبی چه طوری آماده میشه .میشه لطف کنی
http://ashpazierangin.blogfa.com/post/453/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D9%88-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C
این لینک رو مطالعه بفرمایید.