آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

چاشنی مهر

دیشب مشغول آشپزی بودم که همسرم وارد شد و شاخه گلی را که از باغچه چیده بود، به صورتم نزدیک کرد.
گل را گرفتم و بوییدم. عطر عشق من و خانه ام را در برگرفت و گلهای قرمز روی دلمه برگ مو را رنگ و لعابی دیگر بخشید.
و من سرشار شدم از مهربانی و شور و شعف...
و سپاس گفتم خدا را به خاطر داشتن همسری که مهربانانه همراه من و شریک شادی و غم من است.
رز کنار دلمه برگ مو، هان گل است. مهم نیست که همسرم موقع هرس بوته رز آن را از باغچه چیده است؛ مهم آن است که با مهربانی آن را به من هدیه داده است.
و این هم هدیه من به همسرم:


دلمه برگ مو قالبی



کیک ساده



برشی از کیک در کنار شاخه رز

پی نوشت:متاسفانه چون نیمه های پخت دلمه، کیک را در فر گذاشتم و بعد از آن نباید در فر را باز می کردم، دلمه کمی بیشتر در فر ماند و لایه رویی برگها کمی برشته شد و رنگ و روی دلمه سبز نبود. اما جایتان سبز! عطر و طعمش عالی بود خاصه آن که چاشنی مهر بدان افزوده شده بود
روز پدر بر همه پدران مهربان مبارک!
نثار روح همه ی پدران عزیز به آرامش رسیده فاتحه ای هدیه نماییم.

نظرات 31 + ارسال نظر
neda سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 04:01 ب.ظ http://hastiasal.blogsky.com

سلام....
من دارم واسه تولد هستی جون برادر زاده عزیزم تبریک جمع میکنم. خوشحال میشم اگه بیای و هرچند تا نظر میتونی براش بذار آخه میخوام 1384 تبریک براش جمع کنم.....به کمکت احتیاج دارم

نتونستم نظر بذارم. تولدش مبارک باشه.

اردی بهشتی سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 07:31 ب.ظ http://tanhaeeeii.blogfa.com

ای جااااااااااانم چه قدر عشق چه قدر مهر

چقدددد کدبانوووووووو

وای چقدر لطف و تعریف!ممنونم.

گلابتون بانو سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 07:34 ب.ظ http://golabatoonbanoo.blogsky.com/

به به! پچه دلمه هایی چه کیکی! حسابی سنگ تموم گذاشتی! دستت درد نکنه.
روح پدرتون شاد. براشون فاتحه خوندم.

ممنونم. روی ماه مهربونتونو می بوسم.

ماجراهای مریمی سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 08:45 ب.ظ http://merrymiriam.persianblog.ir/

برو طلب آمرزش کن بانو. عکس دلمه اونم قالبییییییییی؟ آیکون مویه اصن :دی

سهیلا سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:02 ب.ظ http://nanehadi.blogsky.com/

چه هدیه های خوبی . دست شما درد نکنه

ممنون از تعریفتون

رویای 58 سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:44 ب.ظ http://roya5849.blogfa.com

خوشبختی هایت مستدام

رعنا سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 10:00 ب.ظ http://rahna.blohsky.com

چقدر خوب آشپزی با طعم عشق
همیشه سلامت و دلشاد باشید در کنار هم
ببخشید این کیک دلمه ای رو وقتی مواد رو تو برگ مو پیچیدید میزارید تو قالب و بعدشم فر؟
و یه سوال که روم نمیشه بپرسم اینه که، اینا که رو کیک ریختید اسمشون چیه؟
آخه من از بچگیم بهشون میگفتم شیبابا و یه بار رفتم شیرینی فروشی هرچی میگفتم شیبابا میخوام طرف متوجه نمشد، ممنون،.

ممنونم از ابراز لطفتون. رسپی دلمه رو از وبلاگ آشپزی رنگین برداشتم.
کیک هم همین طور.
http://ashpazierangin.blogfa.com/
اون کوچولوهای رنگی هم ترایفل نام داره.

خانم اردیبهشتی سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 11:34 ب.ظ http://mayfamily.blogsky.com

سلام
نه جدا عجب کدبانو و هنرمندید!
روز پدر را به همسرتون تبریک میگم و روح پدر و برادر بزرگوارتون هم قرین رحمت باشه

شما خیلی لطف دارید.
من از وبلاگ خانم کتابی یاد گرفتم.
ممنونم. خدا روح پدر عزیز شما رو هم قرین رحمت کنه. آمین

مریم-م چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 02:23 ق.ظ http://memorial-m.blogfa.com

مهرتان جاویدان
به به چه کیکی و چه دلمه های خوشمزه ایی

ممنونم

باران چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 08:06 ق.ظ http://baranedelpazir.persianblog.ir

اول از همه قالب نو مبارک
به به چی ساختی

ممنونم. خیلی لطف دارید.

soso چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 08:40 ق.ظ

مثل همیشه پر از انژی و حس های خوب همیشه شاد و سلامت باشید

ممنونم

رایحه چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 08:58 ق.ظ http://mazandaranbahar63.blogfa.com

چه دلمه خوش آب و رنگی
همچین دلمه ای همچین گلی هم لازم داشت

خیلی لطف دارید.

... چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:43 ق.ظ

به نظر من که اون کلمه ی( متاستفانه ی ) پی نوشت رو باید بکنی خوشبختانه!!!
اصلا کل کیف دلمه به برشته بودنشه
اگه یه ذره بسوزه هم که دیگه فوق العاده است

چه جالب!

amine چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 11:03 ق.ظ http://www.donyayeman1.blogsky.com

قالب نو مبارک خانم

ممنونم. فکر می کنم از قبلیه شادتره. نه؟

یک دوست چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 12:08 ب.ظ

دستتون درد نکنه همیشه شاد باشید

ممنون

نونا چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 12:57 ب.ظ

سلام...

سلام به روی ماهتون

پیرامید چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 01:01 ب.ظ http://lifeformyself.blogsky.com

می دونی این پست رو که دیدم اولین جمله ای که به ذهنم رسید این بود: آفرین! صد آفرین! که در آن آفرین اول نام شما و صد آفرین دوم هم همون معنی تشویق رو داره!
عید میلاد حضرت علی و روز مرد هم مبارک باشه. مطمئن باش کسانی در این دنیای مجازی هستند که همیشه از شادی های تو شاد می شن. پس لطفا هر وقت دیگه ای که شاد هستی و غم هاتو فراموش می کنی هم بنویس

ممنونم از لطفتون

amine چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 03:19 ب.ظ http://www.donyayeman1.blogsky.com

تم هردوش قشنگه. رنگ آبی خیلی آرام بخشه

خوشحالم که خوشتون اومده

بانو سرن چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 07:24 ب.ظ http://banooseren.blogfa.com/

چقدر اون دلمه خوشگله. من تا حالا ندیده بودم

خودمم برای بار اول درست کردم.

فرح چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:30 ب.ظ http://farahbano.blogsky.com

به به دلمه برگ مو
نوش جان
عشقتون مستدام بانو

ممنون

خاتون بانو پنج‌شنبه 25 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 01:26 ب.ظ http://mortaji.blogfa.com

سلام.
به به. چه غذاهای خوشگلی.
خدا شما رو واسه هم نگه داره در خوشی و سلامتی.

ممنونم

منصوره پنج‌شنبه 25 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 02:39 ب.ظ http://ashpazierangin.net

سلام آفرین خانم
خیلی خوب شده ،نوش جان

شما که تایید بفرمایید حتما خوبه دیگه. ممنونم. منم شاگرد کوچیک شمام.

بیتا پنج‌شنبه 25 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 07:00 ب.ظ http://www.ifutouchme.persianblog.ir

نوش جونتون باشه بانو...وروح پدرت هم شاد
خانوم اجازه من یک سوال دارم
برای دلمه قالبی چاشنی چی میزنین؟آخه ما وقت دم دادن دلمه تو قابلمه کمی سرکه واب وشکر میزنیم بعضیها رب میزنن...بعضیها هیچی نمیزنن...روش شما چیه خانوم معلم?

ممنونم.
خدا عزیزان به آرامش رسیده شما رو هم رحمت کنه.
گاهی برای چاشنی داخل هر دونه دلمه یه دونه گوجه سبز میذاریم. یا ریواسو پوست کرده و تکه تکه کرده و سرخ می کنیم و روی دلمه ها می ریزیم و بعد دم میدیم.
بچه های من ملس دوست دارند تا ترش. برای همین فقط مخلوطی از سرکه و شیره انگور استفاده می کنم.
قدیما توخونه پدری هم گوجه سبز میذاشتیم و هم اون سس رو اضافه می کردیم.
منم هنوز از مقدار مساوی سرکه و شیره انگور استفاده می کنم. چون علاوه بر فوایدش مضرات شکر رو نداره. ممکنه یه کوچولو رنگ دلمه رو تیره کنه ولی طعمش خیلی خوب میشه.

ساناز جمعه 26 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 03:46 ب.ظ http://mahemoon.persianblog.ir

به به عجب دلمه ای عجب کیکی

منیرو جمعه 26 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:56 ب.ظ http://khalehhetiking.persianblog.ir/

عجب دلمه اییییی دستت درد نکنه .خیلی قشنگ ومجلسیه .برای مهمونی هم خوبه .
خیلی هنرمندین افرین جون

نه بابا هنر کجا بوده! منم از خانم کتابی یاد گرفتم.
آره جون میده برا مهمونی. چون دست کردنش هم خیلی راحته و و قت زیادی نمی گیره.

اندر احوالات شنبه 27 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 10:35 ق.ظ http://andarahvalat30.blogsky.com

به به دهنم آب افتاد

آلما شنبه 27 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 01:28 ب.ظ

به به

توت فرنگی شنبه 27 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:14 ب.ظ http://setayeshgar58.blogfa.com/

بابا هنرمند، کدبانو، دلمه قالبی در آوردن همچین هم ساده نیست، خسته نباشی

خیلی راحت تر بود از دونه دونه پیچیدنش. منم از خانم کتابی یاد گرفتم.

صبور یکشنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:51 ق.ظ http://saboraneh.blogfa.com/

سلام
وای من دلمه قالبی ندیده بودم
چقده هنرمندی شما
آفرین به شما و همسری

من فقط دستور خانم کتابی رو انجام دادم.

ترنج...ام یکشنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 03:52 ب.ظ

عزیز مهربون....همیشه لایق بهترین هایی....

خانم هاشمی پنج‌شنبه 1 خرداد‌ماه سال 1393 ساعت 12:40 ب.ظ http://avalemehrbani.blogfa.com

سلام عزیزم خیلی دلم میخواد بدونم دلمه قللبی چه طوری آماده میشه .میشه لطف کنی

http://ashpazierangin.blogfa.com/post/453/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D9%88-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C
این لینک رو مطالعه بفرمایید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد