وقت هایی هم هست که هر چه برای شام پیشنهاد می دهی، خانواده نمی پذیرند و همسر پافشاری می کند روی کتلت سیب زمینی!
آن وقت است که آه از نهادت برمی آید و ناامیدانه
صحنه را ترک کرده و آشپزخانه را به همسر می سپاری.
طولی نمی کشد بوی کتلت سیب زمینی فضای خانه را پر می کند.
بوی کتلت که نه! بوی زندگی.
آن وقت اگر همین کتلت ها با دستان تو آماده شده و داخل ماهی تابه گذاشته می شدند، دهان کجی کرده و وا رفته و حسرت درست کردنشان را بر دلت می گذاشتند.
نمی دانی چه سری است در پس وا رفتن کتلت ها! بارها تلاش کرده و بخت خود آزموده ای. هر بار بیش از پیش دقت کرده ای اما انگار طلسم شده ای که نتوانی!
پی نوشت: تسلیم شدم به همین راحتی! می توانید هنر نمایی همسر را در ادامه مطلب ببینید
نوش جان مهربونترین افرین دنیا .... و دست اقای همسر درد نکنه ....
ممنون عزیزم!
سلام
به به!نوش جان!
منم همه غذایی را خوب و عالی درست می کنم الا این کتلت و آقای اردیبهشتی هم عاشق کتلت! فقط فرقش اینه که مثل همسر شما خودش درست نمی کنه و فقط غرغر می کنه من کتلت می خواهم منم مدام میگم کتلت چربه و اصلا برات خوب نیست و زیر بارش نمیرم
سلام به روی ماهتون!
استینشونو بالا بزنند و بپزن!
چرا غر؟
نوش جان دست همسر محترم درد نکنه واقعا عالی پختن وباسلیقه گوجه های سرخ شده ودورچین
کتلت اگه وا میره باسیب زمینی پخته درست کنین تضمینی هیچی. نمیشه البته اگه سیب زمینی راتوی ماکروفر یا فر تنوری کنید که نشاسته کاملا توش بمونه واصلا با اب نپزه دیگه خیلی بهتر میشه
ممنون.
بله منم با سیب زمینی پخته درست می کردم حالا یه بار هم تنوری درست می کنم یه بارم با رسپی مینو جان! ببینم چی میشه.
سلام
درست کردن یه کتلت سیب زمینی سرخ و برشته و وانرفته خیلی ساده است.
حتما تخم مرغ به کتلتتون به اندازه اضافه کنین نباید تخم مرغش کم باشه و روغن حسابی داغ باشه ماهیتابه ای که استفاده میکنین حتما نسوز یا تفلون یا چودن باشه بعد هم اینکه وقتی کتلتا رو میچینین توی ماهیتابه اصلا نباید بهش دست بزنین باید خودشو بگیره بعد برش گردونین در ضمن شعله موقع سرخ کردن اصلا نباید کم باشه متوسط رو به زیاد.
مگه میشه تخم مرغ نزد؟ همیشه تخم مرغ می زنم و همه نکات رو رعایت می کنم. اما خب شعله رو خیلی زیاد نمی کنم مبادا روغنم بسوزه.
سلام
نوش جان.
من کتلت را با سیب زمینی خام درست میکنم که با رنده ریز رنده شده باشه.اینطوری وا نمیره،روغن کمتری هم مصرف میشه!
حالا یه بار هم اینج.ری امتحان می کنم. ببینم شاید طلسم شکست
به به نوش جانتون.دست آقای همسر درد نکنه
ممنون.
1 استکان چـــــای داغ میهمــــان منیـــ
کنار پنجـــرهــ بخــــار گرفته،
وقتــــــ تنهایــیـــــ!
نوشــــ جانت!
سربزنـــــ..
تو همیشـــه دعوتـــی..رأســــ ساعت دلتنگیـــــ.....
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به به دستتون درد نکنه.
دست ایشون درد نکنه.
چه همسر هنرمندی ... هرچی باشه زیر نظر شما دوره دیدن دیگه؛)
+ من با رمزی که دادین اصلا نتونستم پست رو باز کنم . ...:( خیلی هم می خوام که بخونم نمیشه کلافه م کرد صد بار امتحان کردن رمز
نه بابا! از اول دست پختش خوب بود.
خیلی از دوستان ناراضی اند از رمز. عوضش می کنم.
آره دیگه تخم مرغ که حتما باید بزنین اونم به اندازه.
شعله رو اگر از همون اول زیاد بکنین و مواد رو زود بریزین دیگه روغن نمیسوزه آفرین خانوم.
ممنون. حالا امتحان می کنم.
به به چقدر هم خوشمزه به نظر میرسد نوش جان
جای شما سبز!
به به! چه عالی! دست همسر درد نکنه.
من کتلتام خوب میشه اما کوکو سبزیام خوشگل از کار درنمیاد!
ممنون.
کتلت که خیلی سخته تره! اگه تخم مرغش به اندازه باشه خوب میشه.
دستشون درد نکنه. حالا وا بره. این یکی رو همسر درست می کنه خیلی هم خوبه. مزه هم می ده.حالا اگه خونه ما بود همسر بنده می گفت: اصلا کتلت نمی خوریم. چی میشه؟
خوبه دیگه آدم تو دلش حسرت نمی کشه!
میشه لمژتو(رمزتو
) بدی









سلام. شما؟
سلام آفرین جان
من دارم کتلت درست میکنم
جااالبه من هیچوقت رای درست کردن کتلت مشکلی نداشتم ، منظورت همون چیزیه که با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و پیاز رنده شده درست میشه؟؟
حتما باید اب سیب زمینی و پیاز رو بعد از رنده کردن بگیری شاید همین باعث وا رفتنشون میشه . خم مرغم که یه دونه تو ش میزنی
البته من معمولا نمیزنم ولی یکی دو قاشق پودر نون یا ارد سوخاری خوشمزه ترش هم میکنه .
به هرحال دست اقای همسر درد نکنه چقدرم عالی و با سلیقه
سلام به روی ماهتون!
نه! خاصیت گوشت اینه که با جمع شدنش جلوی از هم گسیختگی شامی رو میگیره! اونم خوب بلدم و اتفاقا شامی هام حرف نداره!
منظورم کتلت سیب زمینی بود که با پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ درست میشه!
ممنون از تعریفتون!
سلام
خیلی خوشحال شدم بعد از مدتها دوباره یادم کردین
ممنونم.
تقصیر بلاگفاست که از دوستان بیخبریم.
سلام آفرین جان،ما با این غذا میگیم کوکوی سیب زمینی...یکی از دوستان پیشنهاد دادن که با رنده ی ریز سیب زمینی رو رنده کنین...این بهترین راهه برای اینکه کوکو وا نره، نوش جونتون و دست همسر گرامیتون درد نکنه،چقدر هم با سلیقه...
به به عجب کوکویی! نوش جان.... زندگی تون شیرین همیشه
ممنون.
نوش جان
چه کوکو خوش رنگی
فقط یک سوال این دانه های کناری زیتونه ؟
آخه شبیه انگوره
شاد باششید بانوی عزیز
در ضمن ممنون از بابت رمز
زیتون نیست. غوره است.
ممنون
ای ول اقای همسر
اما غوره غوره کنارشه؟
بله!
دقیقا این مشکلو با کتلت دارم اما تسلیم نشدم دارم یواش یواش یاد میگیرم
به مقدار مواد بستگی داره تا کتلت توی ماهیتابه وانره
باورت میشه بارها خواستم کل مواد کتلتو توی سطل بریزم
ولی من کتلتای گوشتم خوب میشه.
چه جالب اون نگاه خصمانه مون نسبت بهمواد و ریختنشون تو سطل زباله شبیه همه
افرین جان بزار رمز کتلتهای خوشمزه و خوش بویی رو که از همسر یاد گرفتم برات بگم
خواهشا یبار با این روش درست کن و نتیجشو بگو
حدودا۶عدد سیبزمینی متوسط رو خام رنده درشت یا متوسط بزن حدود ۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده (میزان گوشت سلیقه ایه اگه پرگوشت دوست دارید بیشتر ش کن)بهش اضافه کن برا
این مقدار مواد سه تا
پیاز متوسط رو به درشت
داخلش رنده کن هسر میگه هر چه پیاز بیشتر باشه خوش بو و خوشمزه تره
بعد نمک و زرد چوبه اضافه کن خوب ورز بده و نازک اونا رو داخل تابه نسوز که از قبل بل روغن گرم شده بچین
بزار با حرارت ملایم مغز پخت بشه بعد با گوجه و خیار شور نوش جان کن
کتلت اصلا تخم مرغ نداره فقط با گوشت میچسبه
فکر کنم اشتباه برداشت کردید.
کتلت گوشتم که عالی میشه. کتلتی که فقط با سیب زمینی و پیازه، وا میره.
ممنون از حوصله تون و کامنت مفیدتون
سلام
درسته که به ما رمز نمی دی چون دیگه وبلاگ نمی نویسیم ولی ما همچنان به اینجا سر می زنیم
سلام به روی ماهتون!
پس چرا یواشکی ؟
می دونی از اینوریدر میخونم چون کارم با کامپیوتر هست زیاد وبلاگ باز نمی کنم چون هی از این وبلاگ به اون وبلاگ میرم و می بینم هیچ کاری نکردم
ولی می خونمت و دوستتم دارم خانم معلم