امروزم به شیرینی پختن گذشت. کشمشی پختم و هلالی فندقی. اولی را برای اولین بار درست کردم اما دومی را برای سال جدید پخته بودم که با استقبال شدید مهمانان نوروزی مواجه شده و صد البته خیلی زود تمام شد.
از آشپزی لذت می برم و پختن شیرینی و دسر را خیلی دوست می دارم. مخصوصا وقتی خوب از آب در می آید و دیگران تحسین می کنند.
خانم دایی همسرم، بانوییست کدبانو و میانسال.
چند سال پیش که باقلوایم اندکی برشته شده بود، دلداری ام داد و گفت:« باقلوای برشته خوش مزه تر است از باقلوای خمیر» و امسال که شیرینی نخودچی ام کمی خشک تر شده است، گفت:« این طور خیلی بهتر است از نخودچی هایی که تا می خواهی برشان داری، پودر می شوند. »
لدت می برم از پذیرایی افرادی که همیشه نکات مثبت را می بینند.
پی نوشت: از همان رسپی نخودچی همیشگی استفاده کردم اما چون روغن جامد نداشتم از همان میزان کره استفاده کردم و چون چربی کره از روغن کمتر است، نخودچی هایم کمی خشک ترشده اند.
سلام
یکی از خاله های من هم چنین مثبت نگر است یا حداقل موقع صحبت کردن جنبه های مثبت موضوع را بیان می کند. خیلی دوست دارم این اخلاق پسندیده اش را
یک عکس از شیرینی های خودت می گذاشتی خانم کدبانو
چشم میذارم.
منم امروز چاکلت فاندنتی که بیتا دستورش رو داده بود رو پختم. فک کنم شکلاتش رو کم ریخته بودم چون روون نشد
منم خیلی دلم خواست درستش کنم اما شکلاتم رو برای همون شیرینی فندقی لازم داشتم.
عزیزم سالی پر از شادی رو برات ارزو می کنم[قلب]
ممنونم. منم آرزوی بهترینها را برایتان دارم.
چه خوشمزه
بفرمایید عید دیدنی خونه ما تا پذیرایی کنم ازتون!
مثبت دیدن حسن بزرگیه منم دلم میخواست میتونستم مثبت ترباشم.
شیرینی پزی ودسروآشپزی یک طرف بیان تچربه ها هم یک طرف خیلی عالیه.تو همین نکته ها خیلی اوقات بهم دیگه کمک میکنیم.
فرمایشتون متینه. من از دنیای نت خیلی چیزها یاد گرفتم.
البته شما که خودتون استادید.
سلام.
سال نو مبارک.
ظاهرشون خیلی خوشمزهس. حالا که ما دستمون نمیرسه دلمونو به چی خوش کنیم؟
شما که نزدیکید بفرمایید منزل ما. خوشحال میشیم بیشتر باهاتون آشنا شیم.
به به چه کدبانو! خسته نباشید.
ممنونم!
جای دوستان خالی
جاتون سبزه!
وااااااای من عاشق شیرینی خانگی ام.ولی حس پختنشو ندارم ،میترسم خراب شه.
وقتی تجربه نداری اولش می ترسی اما اگه یه ترازوی دقیق و مواد خوب داشته باشی\ کارت عالی میشه.
سلام چه خوب که باقلوا هم درست کردید عزیزم میشه عکسش را بذارید حس میکنم پختن باقلوا به خاطر خمیرش سخته
امسال باقلوا نپختم.
نوشششش جونتوننننن
جای شما سبز. تشریف بیاورید در خدمتتان هستم.!
منم موخوام
جدیدا دارم آدرس بلاگمو میزارم
دارم اجتماعی میشم
حالا که دستم به شیرینی هات نمیرسه میدرستم
شیرینی پختن خیلی کار راحت و لذت بخشیه. امتحانش ضرری نداره!
امیدوارم اولین روز کاری امسالتون خیلی خوب بوده باشه آفرین عزیزم.
خوب بود شکر خدا!
باقلوا خونگی باشه برشته اش عالیه
البته واقعا آن سال طعم باقلوایم عالی شده بود. از وقتی پدرم رفت دیگر باقلوا نپختم...
حالا فکر کن ما عید پاپاتیا درست کردیم و به جای کره توش روغن ریختیم. شیرینیها اولش انگار داشتن سرخ می شدن اما نتیجه اش خوب شد.
تا حالا اسمشو نشنیدم. کاش برامون طرز تهیه شو بنویسیید.
ای ول
ممنون لینکاشم گذاشتید
خیلی دوس دارم شیرینی درست کردنو
هر دو شیرینی خیلی راحت بود و البته کشمشی ها به معنای واقعی لطیف و نرمند.
به به من عاشق شیرنی پزی هستم
وقتی خوب در میاد و مورد تحسین قرار می گیره واقعا لذت بخشه
و
شیرینی های خونگی واقعا خوشمزه هستن
کاش از شیرینی هایی که خودتون درست کردید عکس می ذاشتید
فعلا همشون ت فریزر جا خوش کزدند. یه مهمون بیاد که بیرون بیارمشونٰ چشم.
با تاخیر سال نوتون مبارک خانم کدبانو
ممنونم. منم سال خوب و خوشی براتون آرزو می کنم.من که همیشه شما رو می خوندم. اما اسمتون یادم نبود. یه بار توسط خانم اردیبهشتی برام رمز فرستادید. این قدر فکر کردم که خانم لیلیوم کیه؟ مگه یادم اومد؟
عالیه!!!خودت شیرینی درست می کنی!
بله! من شیرینی پختنو دوست دارم.
به به چه هنرمند امروز برم درست کنم.
حتما. هر دوشون خیلی آسون بودند.
میشه این فامیلتونو دعوت کنم بیاد خونه ما از کارای ما هم تعریف کنه یخورده مادر خانمی یاد بگیره؟امسال قطابامو خیلی ریز درست کرده بودم یعنی خودم قالب کوچیک زدم که خوردنش راحت باشه بعد مامانه هر کیو دیده میگه خمیرش خوب نبوده پهن نمیشده
اتفاقا قطاب هر چه ریزتر باشه، بهتره. قشنگتره.
باور می کنی من نمی تونم دور قطاب رو خوب و ظریف بچینم؟