آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

یک تجربه

امروزم به شیرینی پختن گذشت. کشمشی پختم و هلالی فندقی. اولی را برای اولین بار درست کردم اما دومی را برای سال جدید پخته بودم که با استقبال شدید مهمانان نوروزی مواجه شده و صد البته خیلی زود تمام شد.

از آشپزی لذت می برم و پختن شیرینی و دسر را خیلی دوست می دارم. مخصوصا وقتی خوب از آب در می آید و دیگران تحسین می کنند.

خانم دایی همسرم، بانوییست کدبانو و میانسال.

چند سال پیش که باقلوایم اندکی برشته شده بود، دلداری ام داد و گفت:« باقلوای برشته خوش مزه تر است از باقلوای خمیر» و امسال که شیرینی نخودچی ام کمی خشک تر شده است، گفت:« این طور خیلی بهتر است از نخودچی هایی که تا می خواهی برشان داری، پودر می شوند. »

لدت می برم از پذیرایی افرادی که همیشه نکات مثبت را می بینند.


پی نوشت: از همان رسپی نخودچی همیشگی استفاده کردم اما چون روغن جامد نداشتم از همان میزان کره استفاده کردم و چون چربی کره از روغن کمتر است، نخودچی هایم کمی خشک ترشده اند.

نظرات 21 + ارسال نظر
خانم اردیبهشتی جمعه 16 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 05:44 ب.ظ http://mayfamily.blogfa.com

سلام
یکی از خاله های من هم چنین مثبت نگر است یا حداقل موقع صحبت کردن جنبه های مثبت موضوع را بیان می کند. خیلی دوست دارم این اخلاق پسندیده اش را
یک عکس از شیرینی های خودت می گذاشتی خانم کدبانو

چشم میذارم.

ماریا جمعه 16 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 06:17 ب.ظ http://www.rainyandsunny.blogsky.com

منم امروز چاکلت فاندنتی که بیتا دستورش رو داده بود رو پختم. فک کنم شکلاتش رو کم ریخته بودم چون روون نشد

منم خیلی دلم خواست درستش کنم اما شکلاتم رو برای همون شیرینی فندقی لازم داشتم.

پنج دقیقه تا آشنایی جمعه 16 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 09:52 ب.ظ http://www.5time.blogfa.com/

عزیزم سالی پر از شادی رو برات ارزو می کنم[قلب]

ممنونم. منم آرزوی بهترینها را برایتان دارم.

سهیلا جمعه 16 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 10:10 ب.ظ http://nanehadi.blogfa.com/

چه خوشمزه

بفرمایید عید دیدنی خونه ما تا پذیرایی کنم ازتون!

نوا جمعه 16 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 11:39 ب.ظ http://navaomom.persiablog.ir

مثبت دیدن حسن بزرگیه منم دلم میخواست میتونستم مثبت ترباشم.
شیرینی پزی ودسروآشپزی یک طرف بیان تچربه ها هم یک طرف خیلی عالیه.تو همین نکته ها خیلی اوقات بهم دیگه کمک میکنیم.

فرمایشتون متینه. من از دنیای نت خیلی چیزها یاد گرفتم.
البته شما که خودتون استادید.

aghaye khone شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 07:26 ق.ظ http://meandgoldoonekhanom.mihanblog.com/

سلام.
سال نو مبارک.
ظاهرشون خیلی خوشمزه‌س. حالا که ما دستمون نمیرسه دلمونو به چی خوش کنیم؟

شما که نزدیکید بفرمایید منزل ما. خوشحال میشیم بیشتر باهاتون آشنا شیم.

حکیم بانو شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 08:16 ق.ظ

به به چه کدبانو! خسته نباشید.

ممنونم!

آرین شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 09:15 ق.ظ http://aryantt.persianblogfa.com

جای دوستان خالی

جاتون سبزه!

مرضیه شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 09:39 ق.ظ http://httphttp://ghadaghan.mihanblog.com/

وااااااای من عاشق شیرینی خانگی ام.ولی حس پختنشو ندارم ،میترسم خراب شه.

وقتی تجربه نداری اولش می ترسی اما اگه یه ترازوی دقیق و مواد خوب داشته باشی\ کارت عالی میشه.

خانمی شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 12:11 ب.ظ

سلام چه خوب که باقلوا هم درست کردید عزیزم میشه عکسش را بذارید حس میکنم پختن باقلوا به خاطر خمیرش سخته

امسال باقلوا نپختم.

مهربانو شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 02:52 ب.ظ http://www.mehrbaanoot.blogsky.com

نوشششش جونتوننننن

جای شما سبز. تشریف بیاورید در خدمتتان هستم.!

نونا شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 03:12 ب.ظ http://nona88.blogfa.com/

منم موخوام
جدیدا دارم آدرس بلاگمو میزارم
دارم اجتماعی میشم
حالا که دستم به شیرینی هات نمیرسه میدرستم

شیرینی پختن خیلی کار راحت و لذت بخشیه. امتحانش ضرری نداره!

.آزی. شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 06:38 ب.ظ http://rouzhayerangi.blogfa.com/

امیدوارم اولین روز کاری امسالتون خیلی خوب بوده باشه آفرین عزیزم.

خوب بود شکر خدا!

massi شنبه 17 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 10:47 ب.ظ http://massi1353.blogfa.com

باقلوا خونگی باشه برشته اش عالیه

البته واقعا آن سال طعم باقلوایم عالی شده بود. از وقتی پدرم رفت دیگر باقلوا نپختم...

بانو سرن (خاکستر و بانو) یکشنبه 18 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 12:03 ب.ظ http://banooseren.blogfa.com/

حالا فکر کن ما عید پاپاتیا درست کردیم و به جای کره توش روغن ریختیم. شیرینیها اولش انگار داشتن سرخ می شدن اما نتیجه اش خوب شد.

تا حالا اسمشو نشنیدم. کاش برامون طرز تهیه شو بنویسیید.

خانومِ میم یکشنبه 18 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 12:15 ب.ظ http://66-64.blogsky.com/

ای ول
ممنون لینکاشم گذاشتید
خیلی دوس دارم شیرینی درست کردنو

هر دو شیرینی خیلی راحت بود و البته کشمشی ها به معنای واقعی لطیف و نرمند.

مریم-م دوشنبه 19 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 01:19 ق.ظ http://memorial-m.blogfa.com

به به من عاشق شیرنی پزی هستم
وقتی خوب در میاد و مورد تحسین قرار می گیره واقعا لذت بخشه
و
شیرینی های خونگی واقعا خوشمزه هستن
کاش از شیرینی هایی که خودتون درست کردید عکس می ذاشتید

فعلا همشون ت فریزر جا خوش کزدند. یه مهمون بیاد که بیرون بیارمشونٰ چشم.

لیلیوم دوشنبه 19 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 12:03 ب.ظ http://sabadetalayi.blogfa.com

با تاخیر سال نوتون مبارک خانم کدبانو

ممنونم. منم سال خوب و خوشی براتون آرزو می کنم.من که همیشه شما رو می خوندم. اما اسمتون یادم نبود. یه بار توسط خانم اردیبهشتی برام رمز فرستادید. این قدر فکر کردم که خانم لیلیوم کیه؟ مگه یادم اومد؟

مهراوه سه‌شنبه 20 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 12:15 ق.ظ http://roozha12.blogsky.com/

عالیه!!!خودت شیرینی درست می کنی!

بله! من شیرینی پختنو دوست دارم.

مامان عماد وعمید چهارشنبه 21 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 08:56 ق.ظ http://www.amid83.blogfa.com

به به چه هنرمند امروز برم درست کنم.

حتما. هر دوشون خیلی آسون بودند.

پرندیک پنج‌شنبه 22 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 02:38 ب.ظ

میشه این فامیلتونو دعوت کنم بیاد خونه ما از کارای ما هم تعریف کنه یخورده مادر خانمی یاد بگیره؟امسال قطابامو خیلی ریز درست کرده بودم یعنی خودم قالب کوچیک زدم که خوردنش راحت باشه بعد مامانه هر کیو دیده میگه خمیرش خوب نبوده پهن نمیشده

اتفاقا قطاب هر چه ریزتر باشه، بهتره. قشنگتره.
باور می کنی من نمی تونم دور قطاب رو خوب و ظریف بچینم؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد