امروز برای اولین بار می خواهم نازخاتون درست کنم.
شمالی های عزیز به نظر شما بهتر نیست بادمجان کبابی را پس از له کردن کمی در آبغوره بجوشانم؟
در بعضی از وبلاگها دیدم که به بادمجان پوره گوجه فرنگی هم اضافه می کنند. کدام بهتر است با گوجه فرنگی یا بدون آن؟
سبزی معطر فقط ریحان بیفزایم؟
کاش نزدیکم بودید و یک شیشه از سبزی مخصوصش را تقدیمتان می کردم.اینبار از شمال آوردم خیلی خوشمزه ست.زیاد هم بود به دوستانم هم دادم.
ریحون مخصوص+نعنا+سیر رو کامل میکس کنید.بادمجون کبابی+آبغوره که به غلظت مورد نظرتون برسونه+سبزی +نمک+کمی هم یخ که خنک بشه یا اینکه یه مقدار تو فریزر بمونه.در کنار لوبیاپلو یک ترکیب سحرآمیز میشه.نوش جانتان.
ممنونم از لطفتون!
منظورتون از سبزی مخصوص ریحون بنفشه؟
بعد وقتی بادمجون و آبغوره رو ترکیب کردم لازم نیست بذارم یه جوش بزنه؟
در ضمن ما پوره گوجه نمیریزیم.ولی همراه ریحون نعنا و سیر هم میکس کنید
بله حتما!
من بلد نیستم متاسفانه
ولی بعد که پختید نوش جونتون باشه
ممنونم.
نه قربونت برم.نباید بجوشه.کلا" از نظر طب سنتی نباید ابغوره و آب نارنج بپزه یا اینکه بجوشه.خطرناکه.تو نازخاتون که اصلا" نباید بجوشه
ممنونم از راهنماییتون.
اما آبغوره رو می جوشونیم مشکلی هم پیش نمیاد.
جوشوندن نمیخواد. بادمجون رو کبابی کنی، میپزه عملا. ساطوریش کن. با نمک و سیر و ریحون در 2 رنگ و نعتا و آبغوره. نوش جونت. گوجه هم نمیخواد.
ممنونم از راهنماییتون.
به به ، نازخاتون خوشمزه من ترکیبش رو با ناز خانون دوست دارم . نباید با آبغوره بجوشونی ناز خاتون یک جور ترشی آماده هست . سبزی معطر همیشه آماده به دستم رسیده می دونم که ریحون بنفش داره و یک جور سبزی محلی . گلپر هم کمی توش میریزند . نوش جونت
ممنونم از راهنماییتون.
بهتره که سکوت کنم
همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز زاده نشده است.
مرسی که به روحانی رای میدی
دیگه چرا غوره؟!
غوره نه، آبغوره. اتفاقا خیلی هم خوش طعم شد. ترشی از سرکه خیلی کمتره!
نازخاتون بلد نیستم فکر می کنم مال مازندرانی هاست.
درست کردم خیلی خوب شد.