آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

کمردرد، تاس کباب، نوستالوژی

کمرم درد می کند.

دراز کشیده بودم تا کمر دردم التیام یابد. بر اثر خستگی دوندگیهای صبح، خوابم برده بود.

همسرم در اشپزخانه کار می کند.

صدای باز و بسته شدن در یخچال و فریزر و کابینتها و قابلمه و ... بیدارم میکند.

پسرم می پرسد: شام چی داریم؟

کنجکاو می شوم و می شنوم : تاس کباب

مدتی بعد دخترم به اشپزخانه می رود و در قابلمه را باز می کند و می گوید: بابا! هر چه پیدا کرده ای که در قابلمه ریخته ای!

.

.

.

.

.

ساعتی بعد: همسرم چند بار می گوید: نمی دانم چه چیزی می خواستم به غذا اضافه کنم؟

چند دقیق بعد دوباره همان گفته را تکرار می کند.

بار سوم ...

بار دیگر...

بلاخره یادش می آید: می خواستم کره اضافه کنم و بعد به یخچال و بعد به قابلمه سر می زند.

.....................................................................................................................................................................

از آشپزخانه بوی بسیار خوبی می آید.

هنوز به قابلمه سر نزده ام و تصمیم هم ندارم پا به آشپزخانه بگذارم.

دوست دارم هنگام خوردن غذا سورپرایز شوم.


پی نوشت: دلم هوس قلفی هایی کرده است که در بچگی می خوردیم.

خمیری که با آرد و روغن و سرشیر آماده می شد و بعد درون قلف ( دیگ در دار مسی ) جای می گرفت. وقتی نانوا همه نانها را می پخت، قلف را درون تنور قرار می داد و روی درب آن ذغال های گداخته می ریخت.

ساعتی بعد که قلف از تنور بیرون آورده می شد، خمیر پخته و زیر و روی آن بریان شده بود.


الان از آشپزخانه ما همان عطر و بو به مشام می رسد.

نمی دانم تاس کباب همسر پز چه وجه تشابهی با قلفی می تواند داشته باشد؟


خدایا! برای شادمانی، تندرستی، توانگری و عشق پایدارم سپاس می گذارم.


نظرات 12 + ارسال نظر
بیتا دوشنبه 10 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 07:34 ب.ظ http://www.titantarin.blogfa.com

به این میگن زن...خوبه گاهی بذاره آقا هنرنمایی کنه
استراحت کن بانو..تابستون خیلی زود تموم میشه ودوباره شمایی وکلاس
امیدوارم تن نازنینت به ناز طبیبان نیازمند نباشه

ممنونم.
همسر من آشپزیش حرف نداره.

آفاق دوشنبه 10 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 08:22 ب.ظ http://b-arghavani.blogfa.com

افرین جان رمزت عوض شده ؟

خیر

شادی دوشنبه 10 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 08:39 ب.ظ

من ازدوروزقبل تاااااااااااهمین الان گردنم گرفته شدییییییییید که نمیتونم به راست و چپ بچرخم!!

نووووووووووووووووووووووووووووووش جونتون .

حتما خیلییییییییییییییییی خوشمزه شده .

جاتون خال خیلی خوش مزه بود.
نه دیگه این از اون تو بمیری ها نیست. باید وزنمو کم کنم.

مسی دوشنبه 10 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 09:48 ب.ظ

نوش جان ...
دستشون درد نکنه که هوای آفرین جونه ما رو دارن

ممنونم لطف دارید.

آیدا سه‌شنبه 11 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:16 ق.ظ http://1002shab.blogfa.com/

همسر شما هم مثل آقای خونه ما بلند فکر می کنه!
نوش جون تون و سلامت باشید

ممنونم. شما هم سبز و خرم باشید.

.آزی. سه‌شنبه 11 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:17 ق.ظ http://rouzhayerangi.blogfa.com/

آفرین جون کمردرد چرا؟
امیدوارم زودتر خوب بشی.
راستی به نظر منم اون موضوع یه نشونه است. بهتره جدی بگیریدش.

وزن زیاد و سرپا بودن و خستگی کمر درد هم میاره.
فقط باید وزنمو کم کنم.

تینا سه‌شنبه 11 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:56 ق.ظ http://tinak.blogfa.com

خوشبختیای کوچیک و بزرگتون مستدام بانو

ممنونم. شما هم سبز و خرم باشید.

aghaye khone سه‌شنبه 11 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 07:22 ق.ظ http://meandgoldoonekhanom.mihanblog.com/

فکر نمی‌کردم هیچ‌جای دیگه به اون نون‌ها بگن قلفی...
وای حتی با بردن اسمش منو بردین به دوران کودکی. چه طعمی داشت، از همه‌ی نانهای حجیم و به اصطلاح مدرن امروزی خوشمزه‌تر بود. البته این اواخر خبری از تنور نبود ولی روی گاز هم بالاخره طعم خودش رو داشت.

انشاءالله که کمرتون بهتره؟

بله. کاملا درست می فرمایید. حتی پخت و پز با هیزم و غال هم طعم دیگه ای داره. حتی یک چای ساده.
البته من گاهی تو فر می پزم ولی طعم اون قلفی ها چیز دیگه ای هست.
درمان کمر درد من فقط استراحته و کاهش وزن

aghaye khone سه‌شنبه 11 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 07:23 ق.ظ http://meandgoldoonekhanom.mihanblog.com/

جسارتاً مگه شما اهل کجا هستین؟ (تیک خصوصی نداره بلاگ اسکای)

از یکی از شهرهای همین خراسان رضوی

سهیلا سه‌شنبه 11 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 07:49 ق.ظ http://nanehadi.blogfa.com/

هر خوراکی که با عشق پخته بشه خوشمزه است . نوش جان

ممنونم. فرمایشتون کاملا متینه!

گلابتون بانو سه‌شنبه 11 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:39 ب.ظ http://golabatoonbanoo.blogsky.com/

چه عالی! دم همسر گرم!

یه همچین همسری داریم ما!

مهرآفرین پنج‌شنبه 13 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 04:14 ب.ظ http://mehrafarin58.blogfa.com

آفرین جون این که گفتی بوش میومد از آشپزخونه تون و حس نوستالوژی بهت داده بود غذای کجاست؟؟

یه جور نون محلیه از همین خراسان رضوی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد