آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

هل یا آویشن؟ مسئله این است.

چند روز پیش سر سفره مشغول نوش جان نمودن استامبولی همسرپز:

من: داخل این پلو گلاب ریختید؟

همسر: نه! زیره و آویشن و ادویه پلویی و دارچین ریختم ولی گلاب نه!

.......................................................................................................................................................................

امروز در اشپزخانه جلوی کابینت ادویه ها: کسی این آویشن را ندیده؟

همسر: همان جاست. داخل شیشه ای که هل دارد.

من: ان که بسته هل کوبیده است که داخل شیشه دانه های هل گذاشته ام.

همسر: نه بابا! آویشن است. خودم چند روز پیش از همان، داخل استامبولی ریخته ام.

من: از این پودر هل داخل پلو ریخته بودید؟ یادت هست پرسیدم گلاب ریخته اید؟ جواب دادید: نه!

.

.

.

پس از چند لحظه شیشه حاوی آویشن را پیدا کرده و به آقای همسر نشان می دهم و می گویم این پودر آویشن است.

من:

آقای همسر


....................................................................................................................................................................

باشد که همسر درس بگیرد که هر سبزی، اویشن نیست!


پی نوشت: همسرم داخل پلو هل ریخته بود. چرا من بوی گلاب حس می کردم؟

نظرات 11 + ارسال نظر
.آزی. دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 06:26 ب.ظ http://rouzhayerangi.blogfa.com/


حتما چون با پلو دم کشیده شبیه بوی گلاب شده بود.
اگه بگم چند سال پیش به جای گلاب، عرق نعنا ریختم توی حلوا نمی خندین؟؟
روش نوشته بود گلاب کعبه( که البته مربوط به شرکت سازنده بود) من عجله داشتم و اصلا دقت نکردم.

وای! حتما چقدر حرص خوردید

مهرآفرین دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 10:07 ب.ظ http://mehrafarin58.blogfa.com

ای جانم به جای استامبولی پلو شله زرد خوردید که!!!!!!!

اتفاقا خیلی هم خوشمزه و معطر بود

بهناز سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:35 ق.ظ http://thornbirds.persianblog.ir/

وای چه طعمی داشته استامبولی با طعم هل.... شاهکاره

خداییش خوب بود.

مانا( آش شله قلم کار) سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:54 ق.ظ

آفرین جان اجازه دارم خصوصیتون را بدون اسم خودتون توی پستم بذارم ؟؟؟؟

بله! خواهش می کنم.

برای تو سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 02:07 ق.ظ http://www.dearlover.blogfa.com

چه با حال
همسر من که فقط انواع تخم مرغ رو درست می کنه برای همین از این سوتی ها نمیده

همون انواع تخم مرغ هم خیلیه!

همنفس سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 08:45 ق.ظ http://halman.blogfa.com

امان از دست این آقایون آشپز حالا خوبه هل ریختن آقای همسر من که پدیده ای هستن در نبوغ آشپزی

کم کم یاد میگیرند.

مارال و آلنی سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 09:50 ق.ظ http://maraloalni.blogfa.com

شاید چون توی بیشتر موارد هل را با گلاب با هم استفاده کردی خیلی خوبه که همسرت آشپزی بلده

احتمالا بله!
آشپزی همسرم من یه ماجراهایی داره!

خانم اردیبهشتی سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 11:19 ق.ظ http://mayfamily.blogfa.com

سلام
ببین من حاضرم آقای اردیبهشتی توی غذا هل بریزه، گلاب بریزه، وانیل بریزه ولی غذا بپزه!!!!!!!!!!

یعنی اصلا آقای اردیبهشتی غذا نمی پزند؟

ققنوس سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 11:37 ق.ظ http://qoqnooos.blogfa.com/

اصلا مزه نمیده همسر آدم غذا بپزه و یه دسنه گل کوچولو به آب نده

من میذارم به حساب این که عجله داشته و فقط رنگ سبز هل رو دیده!

topoli سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 02:04 ب.ظ http://ghandeasal91.blogfa.com

اتفاقا میگن واسه اینکه برنج های هندی عطر بگیره موقع دم کردن چند تا دونه هل بذارید رو سر برنج !
حالا بده آقای همسر این همه خلاقیت نشون داده بنده خدا ؟

جالبه! البته من سعی می کنم برنج کمتری مصرف کنم تا برنج هندی مصرف کنم.
همسر من علاقه شدیدی به آویشن داره و اگه دستش برسه فکر کنم تو املتم بریزه.

جیکو سه‌شنبه 18 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 06:34 ب.ظ http://www.jikjikooo.blogfa.com

آقایون خعلی بی دقتن درس نمی گیرن.

واجب شد برای دفاع از حیثیت آشپزانه همسر یه پست مفصل بنویسم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد