آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

یک دسر ملس بهاری

بچه که بودیم درختهای گوجه سبز از دستمان به امان نبودند. از وقتی که هنوز گوجه سبزها خیلی کوچک بودند،قند در دلمان آب می کردند، تا وقتی که آفتاب لپشان را گلی می کرد و مزه شان به شیرینی می گرایید.

گوجه شیرین و رسیده را کمتر می پسندیدم و اجازه می دادیم فشرده شده و درون سینی های بزرگ پهن شوند و آفتاب دوباره به تنشان بخورد و خشکشان کند تا دوباره طعم ملس جوانی را در کاممان زنده کنند.

حال اما ترشی گوجه سبز فقط خاطرات کودکی را زنده می کند چه دندانها و معده ام خوردن آن را تاب نمی آورند اما باز هم من از رو نمی روم.

کمی شکر در آب درون قابلمه می ریزم و اجازه می دهم روی شعله اجاق یکی دو قل بزند. مقداری گوجه سبز به آن اضافه می کنم. خیلی زود، شاید در کمتر از پنج دقیقه گوجه ها می پزند و کمی گلاب به آن می افزایم و کمی بعد، شعله زیرش را خاموش می کنم و وقتی خنک شد، ان را به یخچال منتقل می کنم تا خوب سرد شوند.

و در یک عصر بهاری اهل خانه را به خوردنش میهمان می کنم. باشد که علاوه بر طعم ترش گوجه سبز، خاطره دسر خنک دست پخت مادرشان نیز در یادشان بماند.


نظرات 11 + ارسال نظر
مهرای ساغشکی شنبه 18 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 05:01 ب.ظ http://mehrays.blogsky.com

عمو فیلترباف، فیلتر منو بافتی...

به افتخار فیلترشدن نائل آمدم در راه عقل و اخلاق جهان‌شمول

mehray.blogsky.com

nwe

mehrays.blogsky.com

باران شنبه 18 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 05:19 ب.ظ http://www.baran-53.blogfa.com

آفرین گلم ممنونم بابت دسری که بهم یاد دادی
دستت دردنکنه عزیزم
بوووووووووووس

خواهش می کنم. کاش خوشتون بیاد.

.آزی. شنبه 18 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 05:25 ب.ظ http://rouzhayerangi.blogfa.com/

چقدر دلم می خواست نزدیک هم زندگی می کردیم و من با آفرین بانو دوست می شدم و از نزدیک از این همه کدبانوگری کیف می کردم.

جانا سخن از زبان ما می گویی

گلپر شنبه 18 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 10:55 ب.ظ http://www.sokhan.persianblog.ir

به به ، من هم همیشه از گوجه نرم شده که زیاد ترش نبود خوشم نمی اومد و مامانم همیشه این کمپوت رو برامون درست می کرد .

خدا سایه مادر عزیزتون رو روی سرتون نگه داره. آمین

بازیگوش یکشنبه 19 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 12:33 ق.ظ /http://bazigooshi7.persianblog.ir/

وااای دلم خواست و دهنم چمع شد از تصور طغم ملس این دسررر...شکر رو چقد بریزیم خانومی؟

بستی به ذائقتون داره. یه بار امتحان کنید. کم شیرینی بود، می تونید همون موقع اضافه کنید.
من چشمی شکرو می ریزم ولی خوب حداقل باید به اندازه گوجه هاتون باشه.

مریم-م یکشنبه 19 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 12:34 ق.ظ http://meorial-m.blogfa.com

باید حتما امتحانش کنم
۱۰۰٪ خوشمزه ست

اگه طعم ملس رو می پسندید، حتما امتحان کنید.

همنفس یکشنبه 19 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 10:13 ق.ظ http://halman.blogfa.com

چه دسر خوشمزه ای

حتما امتحان کنید. طبع خنکی هم دارد.

مهربانو دوشنبه 20 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 11:25 ق.ظ http://baranbahari52.blogfa.com/

وااااااااای چه خوشگله .. منم از این کارا زیاد میکردم البته از وقتی خودم و مهردخت چاق شدیم تو ترکم

آخه این دسری که سالی یه باره رو من دلم نمیاد نخورم.
ایکون یه آفرین شکمو

ترنج ...ام دوشنبه 20 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 01:34 ب.ظ

مثل همیشه عالی و خوشمزه و هوس انگیز و مثل همیشه کدبانو !!!!

چی بگم در مقابل این همه محبت شما؟

بهناز دوشنبه 20 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 04:01 ب.ظ http://thornbirds.persianblog.ir/

چه جالب! حتما امشب درست میکنم کلی گوجه سبز تو یخچال دارم که نمیدونستم چیکارشون کنم. اخه ما خیلی از گوجه سبز خوشمون نمیاد. مرسی به خاطر اموزش خوبت

چه خوب! کاش به دردتون بخوره!

[ بدون نام ] سه‌شنبه 21 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 11:35 ب.ظ

چه جالب !باید خوشمزه باشه

اگه طعم ملس رو دوست داشته باشید، دلچسبه.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد