آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

نازخاتون

من در اشپزخانه در حال سرخ کردن و کباب کردن مقدار زیادی بادمجان: راستی! اگر دوست دارید، نازخاتون هم درست کنم؟

همسر در هال در حال پاک کردن سبزی خوردن: نازخاتون چی بود !!!؟

دخترم در حال نگاه کردن تلویزیون: همان که آن قدر خوشمزه بود که یه هفته ای همه اش را خوردیم.


نظرات 15 + ارسال نظر
آنی یکشنبه 16 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 08:31 ب.ظ http://ansherly.persianblog.ir/

نوش جان

ممنون

گلپر یکشنبه 16 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 09:36 ب.ظ http://sokhan.persianblog.ir

هومممممممممم نازخانون ، به به چه خوشمزه .

برای اولین بار درست کردم اما خیلی خشمزه بود. البته باید یه شمالی بخوره و تایید کنه تا خیالم راحت شه کارم درست بوده.

آفاق یکشنبه 16 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 10:49 ب.ظ http://b-arghavani.blogfa.com

فوق العاده ست

بله! واقعا عالیه ترشی زیاد لیته رو ندارهو و ریحون هم طعمشو عالی می کنه.

بیتا یکشنبه 16 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 11:03 ب.ظ

بانو جونم دستورکاملش رو بذار...دلم خواست خواهر

ای به چشم. منم از دوستان وبلاگی یاد گرفتم.

باران یکشنبه 16 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 11:09 ب.ظ http://www.baran-53.blogfa.com

هزاران آفرین به دوست کد بانوی خودم نوش جونتون وهمیشه در کنار هم شاد باشین

ممنونم. شما خیلی لطف دارید.

رایحه دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:19 ق.ظ

خدای من اسم ناز خاتون از کجا میاد؟بدوم برم.
من هر بار برای همون وعده درست می کنم.بادمجون رو کبابی کن.ساطوری و بعدش هم بسته کن و بذار تو فریزر.البته تو ماه مبارک که استفاده نمیشه.چون آدم تشنه میشه.
حتما" با لوبیا پلو امتحانش کن.
شما که طعم اینو دوست دارید وقتش رسیده میرزاقاسمی رو هم تجربه کنید.

بفرمایید در خدمتتونیم.
ولی من تو ماه مبارک هم چاشنی کنتار سفره ام میذارم.
یه مقدارشو برای بورانی فریز می کنم.

مانا( آش شله قلم کار) دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 12:50 ق.ظ http://sooratakam.persianblog.ir

نوش جان عزیزم

الهی بمیرم. یه بانوی باردار از این جا گذشت؟

برای تو دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 01:17 ق.ظ http://www.dearlover.blogfa.com

من تا حالا نه درست کردم نه خوردم می تونه درست کردنش تجربه خوبی باشه

خیلی راحت بود. امتحانش ضرری نداره

مریم-م دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 01:33 ق.ظ http://memorial-m.blogfa.com

فکر کردم منظور دخترتون این بوده که خیلی طول کشیده خوردنش و جالب نشده
آفرین بانو مگه چقدر درست کردید که برای یک هفته ازش مونده؟

یه شیشه 1 کیلویی و یه شیشه بزرگ سس مایونز.
البته اون شیشه یک کیلویی رو به خواهر همسرم هدیه دادم لی اون شیشه بزرگه یه هفته ای تموم شد. پسرمم ترشی خور حرفه ایه!

مهرآفرین دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 07:44 ق.ظ http://mehrafarin58.blogfa.com

عزیزم. نخورده تایید می کنیم که فوق العاده بوده.

نه بابا! برای بار اول درست کرده بودم حتما حرفه ای هاش خیلی بهم ایراد می گیرند

aghaye khone دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 09:42 ق.ظ http://meandgoldoonekhanom.mihanblog.com/

اسمش که قشنگه، حتماً‌ مزه‌ش هم خوبه.

حالا دوباره که درست کنم. عکسشم میذارم

بانو سرن (خاکستر و بانو) دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 01:01 ب.ظ http://banooseren.blogfa.com/

اوووووه چه تعریف جانانه ای

همچین دختری داریم ما!

همنفس دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 01:20 ب.ظ

نوشششش جان .من درست نکردم انگیزه گرفتم تا حتما درست کنم

خیلی راحت بود و البته طعم ریحونش عالی بود. می دونی من از چی نازخاتون خوشم اومد این که زیاد ترش نیست مثل لیته که با سرکه درست میشه و این برای معده کسانی مثل من خیلی بهتره.

شیوا دالان بهشت دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 01:38 ب.ظ

نوش جونتون باشه
شما واقعا هنرمند هستی آفرین جان

بیکاریست بانو که آدم را وادار می کند به دنبال تنوع باشد.

عسل دوشنبه 17 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 01:50 ب.ظ http://injamadresenist.persianblog.ir/

وااااای نازخاتووووون

جاتون خالی الان داشتم ریحوناشو خرد می کردم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد