آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

آسمون فیروزه‌ای زندگی من

خیر و صلاحم را درپرتو زرین و شکوهمند رفعت می بینم. اکنون گندمزارهای طلایی الهی رو به رویم قرار دارد و مرا به خود می خواند.

پا در کفش خانم خانه و تقابل سنت و مدرنیسم


اعلیحضرت این بار به همه ادویه ها و دانه های گیاهان دارویی که برای روی نان، در هم می ریزیم و به نانوا می سپاریم، آویشن هم افزوده است. حالا عطر نانی خانه ام را پر کرده که ملغمه ایست از سنت و مدرنیسم.

هر چند ترکیب بادیان و زیره و کنجد عطر و بوی یک نان اصیل محلی را به مشام می رساند، اما افزودن آویشن به آن هیچ تناسبی با بوی نانهای موجود در حافظه تاریخی من ندارد.




پی نوشت: البته خودشان چنین نظری ندارند و صدالبته که ناراحت هم شده اند که به حاصل زحمات ایشان با چنین نظری نگریسته ایم.


نظرات 11 + ارسال نظر
سمانه پنج‌شنبه 16 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 01:35 ب.ظ http://weroniika.blogfa.com/

سلام
سلیقه اشون برای نون توش آویشن هم داشته

سارا(خلوت انس) پنج‌شنبه 16 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 09:30 ب.ظ http://khalvateons67.blogfa.com/

دلم خواااااااااست


نوع و میزان ادویه ها رو براتون می نویسم تا شما هم امتحان کنید.

heti جمعه 17 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 12:49 ق.ظ http://khalehhetiking.persianblog.ir/

چقدر جالب .هیچوقت زیره نداده بودیم بریزن رو نون امتحان می کنیم .ولی اویشن طغم پیتزا می ده به نون

حالا یه روز براتون عکسشو میذارم.

دکتر پرتقالی جمعه 17 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 08:25 ق.ظ http://dr-orange.blogfa.com

من یک نان محلی در شهرکرد خوردم که آویشن طعم اصلیش بود و من اما در کوهرنگ و دشت لاله واژگون و لردگان آن استان آویشن ندیدم

چه جالب! نمی دونم چرا از طعم آویشن تو نون خوشم نیومد.

آفاق جمعه 17 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 10:57 ق.ظ http://b-arghavani.blogfa.com

چه جالب منم دوست دارم بوی نان محلی رو

وقتی به نون محلی دسترسی ندارم، ادویه هاشو به نونوا میدم تا روی نون بربری برام بریزه.

آیدا جمعه 17 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 07:42 ب.ظ http://1002shab.blogfa.com/

سنت ایتالیا رو قاطی سنت ایران کرده.

سهیلا شنبه 18 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 12:01 ب.ظ http://nanehadi.blogsky.com/

مگه روی حرف اعلیحضرت میشه حرف زد .به نونشون گفتین پیتزا...

خب بوی پیتزا می داد.

ronak شنبه 18 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 01:28 ب.ظ

رایحه شنبه 18 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 01:48 ب.ظ http://mazandaranbahar63.blogfa.com

نون با طعم ذرت مکزیکی غلیظ.خوب حق هم داشتید که دوست نداشته باشید

دارچین یکشنبه 19 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 07:37 ب.ظ http://darchin-baboone.blogsky.com/

کاش این همسر منم مرتب نون میخرید اون وقت با هر طعمی که بود حتما که میپسندیدم!

ای جان! خب یه وقت که پیدا می کنید، نون زیادتری بگیری و تو فریزر بذارید و موقع نیاز گرمش کنید.
تازه من خودم وقتی سر راهم هست، نون می گیرم. گاهی هم می پزم.

پرندیک دوشنبه 20 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 09:27 ب.ظ http://parendik.blogfa.com

چه جالب.میدین به نونوا براتون رو نون میریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگما خو چرا خودتون نون درست نمیکنین؟شما که آشپزیتون عالیه

گاهی می پزم اتفاقا! اما همیشه که نمیشه تو آپارتمان نون پخت.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد